• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Groene groente met tuinkers

‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk ... lees verder...

Tomaten met tahin

De logés in ons Normandische buitenhuis konden hun oren niet geloven, hadden we geen BBQ? Geen Weber? Geen Big Green Egg? Maar in de zomer is er toch ... lees verder...

Recente berichten

Project Vlierbloesemchampagne

Om volstrekt onduidelijke redenen heb ik nog nooit zelf iets gedaan met vlierbloesem. En dat terwijl ik toch dol ben op alles met vlierbloesem erin, van limonade en siroop tot natuurlijk Hugo. Dus het werd hoog tijd om aan de slag te gaan. En omdat een mens heus niet altijd het wiel zelf hoeft uit ... lees verder...

Burrata met gedroogde tomaten

Wat doe je nou met die zelfhalfgedroogde tomaten van gisteren? Ik maakte er onder andere twee heel verschillende vegetarische salades mee. Allebei met als tweede hoofdingrediënt burrata. Een van mijn allerfavorietste ingrediënten als ik in Italië ben, al was het maar omdat je in ons land zelden of ... lees verder...

Ovengedroogde tomaten

Eerst het slechte nieuws: zongedroogde tomaten zijn in ons klimaat geen doen. Je kunt tomaten wel in de zon leggen, maar er gebeurt bar weinig, zelfs in mooie zomers. Maar gelukkig hebben we de oven nog. Sterker nog: Italianen roosteren ze zelf ook in de oven en stoppen ze daarna in ... lees verder...

Kookwekker

Heb jij ook zo’n haat-liefdeverhouding met kookwekkers? Gék word ik ervan, vooral omdat ik er nogal veel verslijt. Maar ja, ik kan niet zonder kookwekker (ook wel: 'eierwekker'). Al was het maar omdat ik steevast tussen het bakken, braden, sudderen, rijzen, pruttelen danwel roosteren door iets ... lees verder...

Pastinaakfriet

Wat kiest een mens voor frietrecept uit het gisteren besproken frietkookboek Alles over Friet? In het boek staan vooral niet-aardappelfrietrecepten, dus het werd er eentje met pastinaak. Eigenlijk wilde ik die met meiraap doen, maar ondanks dat het mei is, had de groenteboer ineens geen meiraap, of ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 228
  • Pagina 229
  • Pagina 230
  • Pagina 231
  • Pagina 232
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN