Recente berichten

Kookboek I love groenten
Onhandig, een boektitel met een hartje erin, dat heeft mijn toetsenbord niet. Althans, ik heb het nog niet kunnen vinden. Het nieuwe, geheel vegetarische, boek van Janneke Vreugdenhil heet I love groenten, maar dan dus met een hartje in plaats van dat ‘love’. En dat ze haar hart heeft verpand aan ... lees verder...

Wasabi
Van mierikswortel is het een kleine stap naar wasabi. Laatst kreeg ik zomaar ineens een verse wasabistengel cadeau, van het Conservatorium Hotel, waar ze op de Aziatische toer zijn. Hij zat in een glimmend zwart doosje met daarin een zorgvuldig in doek ingepakte stengel, zo fraai, dat ik hem ... lees verder...

Carpaccio met mierikswortelsaus
Wij zijn in ons land niet zo van de mierikswortel. Als we het al gebruiken, dan uit een potje. Uit een potje: Kühne mierikswortel Inhoud: Mierikswortel, brandewijnazijn, water, plantaardige olie, glucose-fructosestroop, suiker, zout, voedingszuur citroenzuur, antioxidant natriummetabisulfiet, ... lees verder...

Tabouleh met scampi van Jeroen Meus
Zoals beloofd vandaag een recept van Jeroen Meus, van het fijne Vlaamse kookprogramma Dagelijkse Kost, uit het gelijknamige kookboek, zoals ik gisteren al schreef. Een fleurige tabouleh met couscous, groenten, kruiden, een geurige korianderpesto en kortgebakken scampi. Feestelijk, maar toch ... lees verder...

Kookboek Jeroen Meus – Dagelijkse Kost
Het boek verscheen al eerder in 2011, maar kennelijk deed het toen niet zoveel, daarom probeert Jeroen Meus het opnieuw met een uitgave van Dagelijkse kost 1, maar nu inclusief verklarende woordenlijst Vlaams-Nederlands. Vorige week mocht ik hem interviewen voor Trouw, dat kun je a.s. zaterdag lezen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 248
- Pagina 249
- Pagina 250
- Pagina 251
- Pagina 252
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »