De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Chocotony

Het was ineens trending topic op social media: de nieuwe limited editions repen van Tony’s Chocolonely. Foodies twitterden koortsachtig in het rond: ‘heb jij ze al?’ Al dan niet vergezeld van foto’s en gelukzalig gesmak in 140 tekens. Dat doen ze slim, bij Tony. Sowieso is het een sympathiek ... lees verder...

Witte bonen in tomatensaus

Hij is alweer bijna afgelopen, de Peulenparade. Had u daar al iets van meegekregen? Dat is een initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda en een drietal culinair journalisten dat zich de Bruine Bonenbende noemt. Zes weken lang, nog tot en met 10 oktober (de Dag van de Duurzaamheid) is op ... lees verder...

Alles over risotto (6): bij de boer

Nee hoor, ik ben nog altijd niet uitgerisottoot. Vandaag een verslag van mijn bezoek aan Tenuta Kyrie, een voor Italiaanse begrippen grote rijstboerderij met wel 350 hectare. Ooit in 1600 gesticht door Benedictijner monniken en het ligt er nog altijd even idyllisch bij. Het bijbehorende kerkje is nu ... lees verder...

Risottoserie (5): recept risotto uit de oven

Risotto moet je roeren. Minstens een kwartier, in de praktijk al snel 20 minuten. Maar niet in mijn ovenversie. Vertel het nooit aan een Italiaan, want die verslikt zich acuut in z’n espresso. Die malle buitenlanders doen ook maar wat, grmpf, madonna mia! Maar het moet gezegd, soms vind ik het ... lees verder...

Alles over risotto (3): de rijstfabriek

Hoe ziet een dag in de rijstfabriek eruit? Bij Riso Gallo wordt elke ochtend eerst de rijst visueel gekeurd door een clubje mannen in witte jassen. Rijst uit de molen wordt vergeleken met die uit de verpakking, en dat gebeurt gewoon op een groot wit vel papier. Voor de echte analyses zijn er ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 251
  • Pagina 252
  • Pagina 253
  • Pagina 254
  • Pagina 255
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN