Recente berichten

Restaurant Ricardo’s in Odeon
Nouveau ruig is het helemaal, ook in het vernieuwde restaurant van het Amsterdamse Odeon. En daarmee bedoelen we niet de schrikbarend betatoeëerde chef Ricardo van Ede zelf, maar zijn stijl van koken, die ‘puur en ruig’ belooft te zijn. Theedoeken Het souterrain waar het restaurant Ricardo’s in ... lees verder...

Chocoladetaartjes met mango
Of ik interesse had in een chocoladeworkshop van de patissier van Gü? Ja hoor, dan spring ik meteen op de fiets. Gisteren was Frédéric (Fred) Ponnavoy even voor een bliksembezoek in Nederland ter promotie van hun nieuwe chocolade-fondant-taartjes, je weet wel, die warme chocoladetaartjes die van ... lees verder...

Peck in Milaan
Deze week was ik voor het eerst van mijn leven in dé delicatessenwinkel van Milaan, Peck. Opgericht in 1883 door een Hongaar, Francesco Peck, die vooral ham aan de man bracht. Van een klein winkeltje op steenworp afstand van de beroemde dom van Milaan is het etablissement intussen uitgegroeid tot ... lees verder...

Tapenade
Blijven we nog even nazomeren en nagenieten? Ik wel hoor. Nog vaak mijmer ik met een glas in de hand terug naar de vele uren die ik al aperitievend in Italië heb doorgebracht. Een drankje alleen, dat vinden Italianen armoedig, er moet altijd iets te eten bij. Dat kan variëren van het standaardbakje ... lees verder...

Makreel met appel
Het is bewuste visweek, was iedereen zich daar al van bewust? En dan is het ook nog eens vrijdag visdag, dus vooruit met de geit. Makreel in dit geval, dat is voor zover ik weet zowel de verantwoordste als duurzaamste en gezondste vis die er voorhanden is. En lekkerste, had ik dat al vermeld? ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 253
- Pagina 254
- Pagina 255
- Pagina 256
- Pagina 257
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »