Recente berichten

Kookcursus Basistechnieken
Vandaag even een stukje onvervalste aanbeveling van een collega. Edith Dourleijn blogde en twitterde vroeger vooral onder de naam ‘Eediete’ (Edith uitgesproken op z’n Frans), maar omdat mensen er iets dieet-achtigs inzagen, is ze intussen geswitcht naar haar echte naam. Nou, die Edith dus, die geeft ... lees verder...

Salade van bonen met radijs
Nou, de Peulenparade heeft het getroffen, het is onvervalst hufterig herfstig peulenweer, met af en toe een zonnestraaltje om ons in de luren te leggen. Vandaag daarom maar weer eens een bonenrecept in de aanbieding. Reuzenbonen dit keer. Of beter gezegd: keverbonen. In Oostenrijk maakte ik twee ... lees verder...

Toscaanse salade
Was u ook deze zomer in Toscane? Dat moet haast wel, zo veel landgenoten als dat ik tegengekomen ben. Ook niet-landgenoten trouwens. Het wonderlijke, maar tevens handig voorspelbare van de homo turisticus is dat hij zich bij voorkeur kluitjesgewijs ophoudt. Gezellig met z’n allen naar het prachtige ... lees verder...

Tunes Bar gaat Aziatisch
Het Conservatorium Hotel en de bijbehorende Tunes Bar en restaurant zijn nog niet eens twee jaar open, maar hebben al een nadrukkelijke plek weten te veroveren binnen de Amsterdamse horeca. Met grote regelmaat organiseren ze van alles, van Beaujolais-maand tot Spaanse weken, van een rabarberfestijn ... lees verder...

Fleurige bonensalade
Bonen moeten zwemmen, heb ik geleerd. Niet in wijn, maar in olie. Elke boon fleurt onmiddellijk op van een ferme plens. Italianen weten dat als geen ander. Dát zijn pas bonenpeuzelaars. Maar kale bonen, daar doen ze niet aan, die zijn flauw en saai. Neen, een mooie scheut extra vergine erover, en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 254
- Pagina 255
- Pagina 256
- Pagina 257
- Pagina 258
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »